Hotell Granada

Ska du åka till det vackra och soliga Granada behöver du inte oroa dig för boendet. I den här staden finner du billiga fyrstjärniga hotell med god service och gångavstånd till stadens centrum. Granada är en mycket gammal stad med spännande historia. Här hittar du borgen Alhambra som byggdes av morerna på 1200- och 1300-talet. Här hittar du shoppingcenter såväl som turistattraktioner. På nätterna förvandlas den vackra och kulturella staden till en nattklubbsmetropol. Letar du hotell i Granada letar du inte förgäves. Det finns mängder med hotell i Granada, hotell för alla storlekar på plånbok. Det finns billiga hotell såväl som dyra, de ligger utspridda i universitetsstaden och alla kan erbjuda det bästa som Granada har att ge.På nätet kan du enkelt både söka och boka din hotellvistelse i Granada. Det är det bästa sättet att hitta de billigaste alternativen. Speciellt om ni åker i grupp eller om du åker tillsammans med familjen kan det vara en god idé att kika runt lite på nätet i god tid innan avresa. På nätet kan du göra olika prisjämförelser och se vilket hotell i Granada som kan ge er de bästa priserna. Läget är även någonting du måste ha i beräkningarna. Det skulle troligtvis inte vara så kul om du bokat ett hotell och det visar sig att det ligger en halvmil utanför staden.

Tänk på vad du vill att din vistelse i Granada ska innebära. Om du är där för att shoppa, kan det vara bra om du hittar ett hotell nära Granada centrum. Är du i Granada för att titta på Alhambra får du försöka med ett hotell som ligger i närheten. Har du med dig barn till Granada är det säkrast och bäst om ni bokar ett hotell i ett lugnt område som är barnvänligt. Granada kan erbjuda dig som turist allt detta.

Populära hotell i Granada

Hotel Macia Real de La Alhambra är ett barnvänligt och centralt beläget hotell i Granada. Det är ett modernt inrett hotell som ligger ca 10 minuter från borgen Alhambra och tio minuter från stadens centrum. Här kan föräldrar slappa i poolen medan barnen leker med hotellets egna ”Nannys”. Affärsresenärer kan utnyttja hotellets konferensanläggning.
Från 474 SEK/natt. Fyra stjärnor.

Vincci Granada Hotel är hotellet för dig som vill bo centralt. Detta hotell ligger mitt i smeten med gångavstånd till allt. Med modern inredning och service i toppklass är det här valet för dig som är på lust,shopping eller affärsresa. Rummen är utrustade med internet och satellit-TV, samt kylskåp med minibar.
Från 479 SEK/natt. Fyra stjärnor.

Ma Nazaries Business Spa Hotel är ett femstjärningt hotell som har allt att erbjuda. Åker du till Granada i affärer eller bara för att skämma bort dig själv en aning är detta hotell någonting för dig. Med sina 253 luftkonditionerade rum, fördelat på tio våningar kan de erbjuda dig som gäst det bästa. Med trådlöst internet på rummet, satellit-TV, minibar, direkt-telefon och separata relaxavdelningar kan du verkligen njuta av din hotellupplevelse på Ma NazariesBusiness Spa Hotel.
Från 761 SEK/natt. Fem stjärnor.